TOP výhra týždňa: 22 823€ po vklade 11€

Ďalšia hráčka si odniesla z online kasína neuveriteľných 22 823 € po vklade 11€ a otočkou len 0,30€ v hre Vampire Bride s jackpotom Synot Progresive Bonus. Dobrá taktika, správne načasovanie alebo len šťastie? Patrite tiež medzi šťastných výhercov aj vy a hrajte v MonacoBet online kasíne.

Práve tejto hráčke prinieslo šťastie výhra v Synot Progresive bonuse. Populárny výherný automat Vampire Bride od Synotu bude tým, ktorý sa jej navždy zapíše do pamäte. Už po vklade 11€ odišla šťastná výherkyňa z kasína so sumou 22 823 €. Dosiahnutie takejto veľkej výhry si však vyžaduje správne načasovanie, trochu šťastia a určite aj dávku odvahy. Aj v tomto prípade sa len potvrdilo, že risk je zisk.

K získaniu výhry 22 823€ prispela odvaha, šikovnosť hráčky a šťastie. Získaj však navyše aj vstupný bonus 5€ za registráciu + 15€ + 200 free spinov a cashback až 10 000€, ktoré získava každý novozaregistrovaný hráč v prípade, že splní všetky podmienky. Skúste svoje šťastie v MonacoBet online kasíne aj vy. Zahrajte si ešte dnes výherné valcové automaty a získajte vstupný bonus za registráciu.