TOP výhra týždňa: neuveriteľný jackpot 22 249€

Minulý týždeň sa niesol v duchu výhier, no tou najväčšou bol tentokrát jackpot, ktorý si odniesol šťastný hráč z nášho online kasína, až 22 249 € v hre Dice & Roll. Dobrá taktika, správne načasovanie alebo len šťastie? Patrite tiež medzi šťastných výhercov aj vy a hrajte v MonacoBet online kasíne.

Tento hráč našiel svoje šťastie v bonusovej hre o jackpot. Populárny výherný automat Dice & Roll od Amusnet bude tým, ktorý sa mu navždy zapíše do pamäte. Dosiahnutie takejto veľkej výhry si však vyžaduje správne načasovanie, trochu šťastia a určite aj dávku odvahy. Aj v tomto prípade sa len potvrdilo, že risk je zisk.

K získaniu výhry 22 249 € prispela odvaha, šikovnosť hráča a šťastie. Získaj však navyše aj vstupný bonus 5€ za registráciu + 15€ + 200 free spinov a cashback až 10 000€, ktoré získava každý novozaregistrovaný hráč v prípade, že splní všetky podmienky. Skúste svoje šťastie v MonacoBet online kasíne aj vy. Zahrajte si ešte dnes výherné valcové automaty a získajte vstupný bonus za registráciu.